Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниПрепоръчани

Високите технологии навлизат в Кюстендил

В читалище “Братство“ – Кюстендил бе официално представена иновативна интерактивна маса. Масата е  закупена в рамките на проект “ЕС на младите“, съфинансиран от Европейския съюз, Програма “Еразъм+“. Сред гостите на събитието бяха кметът на Община Кюстендил Петър Паунов и секретарят на Община Кюстендил Светослав Василев.

Интерактивната маса ще може да бъде използвана от посетителите на читалището, за търсене на разнообразна информация, онлайн, за провеждане на интерактивни събития и обучения онлайн и офлайн.

Интерактивната маса е от най-ново поколение и е иновация за община Кюстендил. Тя съчетава всички компоненти на интерактивната дъска, проектора и компютъра в едно устройство – вграден компютър, мобилна стойка за лесно пренасяне в различни зали, възможност за работа в хоризонтална и отвесна позиция, съвместима за работа с всякакъв тип софтуер, мулти-тъч екран, както и писане по дисплея с ръка или специален маркер.

Чрез новата придобивка младите хора на община Кюстендил ще получат достъп до допълнително иновативно консултиране и обучение, което да разшири техния мироглед и да им отвори по-широко вратите към тяхната бъдеща реализация.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button