Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовиниПрепоръчани
Популярно

Представиха книгата “Малахитовата гора”

Музикалният проект "Малахитовата гора" на Мартин Иванов беше представен в Кюстендил

На 14.06 в художествената галерия “Владимир Димитров – Майстора” беше представена книгата “Малахитовата гора” на Мартин Иванов. Книгата представлява вдъхновяваща история за пътя и смисъла, за битката със страховете и отчаянието и за светлината в края на тунела, разказаха организаторите.

Авторът Мартин Иванов е роден в Кюстендил. Той е композитор, диригент, изследовател и ритъм коуч. Живял е 15 години в САЩ и Канада. Завършва Музикалния колеж Бъркли в Бостън, Масачузетс, САЩ (джаз композиция и аранжиране), университета на Мемфис, Тенеси и университета на Масачузетс (магистърска и докторска степен по изкуства и композиция). През годините 2001-2004 Мартин Иванов преподава композиция, хармония и аранжиране в университета на Мемфис и университета на Масачузетс.

След завръщането си в България той основава Институт ЛИБЕРА и полага основите на ритъм терапията. Положителните вибрации на неговите барабани проникват в нуждаещите се от социална и терапевтична подкрепа затвори, домове за възрастни, домове за деца, дневни центрове за деца с увреждания и онкологични клиники.

В книгата, която Мартин Иванов представи вчера в Кюстендил, е включен музикален албум, съдържащ 9 композиции, които следват съдържанието на книгата и всяка една от тях съответства на главата от текста.

Всяка продадена книга/диск ще осигури засаждането на дърво в нуждаещите се от помощ гори на България, допълват оргазизаторите. Така проектът има и екологична кауза.

Музикалният проект “Малахитовата гора” се представя в девет български града.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button