Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовини
Популярно

Откраднат автомобил хибрид беше открит на части в автоморга в с. Големо село

Части от крадени коли са установени в автоморга в кюстендилско село. Операцията е реализирана от криминалисти на ОДМВР – Кюстендил, подпомогнати от колегите им от ГДНП, съобщиха от полицията в Кюстендил.

В рамките на акцията екипи на ГД “Национална полиция”, ОДМВР – Кюстендил и служители от Инспекцията по труда и РИОСВ, предприели проверка на автоморга в село Големо село, община Бобов дол и установили наличието на множество купета и двигатели със заличени серийни номера, както и агрегати и части от автомобили, предимно японско производство, от периода 2018-2021 г.

В процеса на работа било изяснено, че един от разглобените автомобили – “Тойота РАВ 4”, с дата на първа регистрация 23 юни 2021 г. и собственост на македонски гражданин, бил противозаконно отнет на 16 януари тази година от курорта Боровец. 

За срок до 24 часа в полицейския арест бил задържан управителят на автоморгата, попадал в полезрението на полицията при разследването и на други противозаконни деяния. Повдигнато му е обвинение, наложена му е мярка за неотклонение „парична гаранция” в размер на 10 000 лева. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 215 от НК, като работата по него продължава с оглед идентификацията и на останалите авточасти, открити в обекта. Мъжът е на 46 години и е бил в полезрението на полицията и при разследването на други противозаконни деяния, казаха за БТА от полицията.

По време на операцията служителите на  Инспекция по труда и РИОСВ са съставили актове за установените административни нарушения. Материалите са докладвани в териториалното отделение в Дупница на РП Кюстендил.

Източник: БТА 

Подобни публикации

Back to top button