Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниСпортТОП новини
Популярно

Европейска нощ на спорта в Кюстендил

Европейска нощ на спорта ще се състои в Кюстендил на 23 септември

Европейска нощ на спорта ще се състои в Кюстендил на 23 септември. Организацията на събитието е на Общината в Кюстендил, съвместно с Министерството на младежта и спорта, съобщиха от общинския пресцентър.

Община Кюстендил прие поканата от Министерство на младежта и спорта за партньорство за провеждане на Европейска нощ на спорта #BeActive Night, посочват от общинския пресцентър.

Събитието ще включва различни спортни прояви, а целта е насърчаване на активното спортуване и популяризиране на българския спорт, посочиха още от общината.

Спорният празник в Кюстендил ще се състои от 18:00 часа, на централния площад “Велбъжд”, а с него ще бъде отбелязано откриването на Европейската седмица на спорта и Европейската нощ на спорта. Официалното откриване на Европейската седмица на спорта ще се състои от 18:00 ч. пред Националния дворец на културата в София.

Избрани елементи от програмите на нощта на спорта в София и Кюстендил ще се излъчват на екрани в двата града, казаха още от общината.

От там припомниха, че през тази година за девети пореден път в България ще бъде отбелязана Европейската седмица на спорта #BeActive с различни спортни прояви.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button