Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниПрепоръчани
Популярно

Начало на кампанията “Текстил за бъдеще”

Успешно начало на кампанията "Текстил за бъдеще" в Кюстендил

Кампанията се организира от Клуб за бъдеще – Кюстендил и е първа по рода си в региона. Много жители на града предадоха непотребните си дрехи и обувки. Всеки от нас има известно количество дрехи, завивки, обувки, чанти и какви ли още не текстилни отпадъци, които събират прах в някой кашон из дома, просто защото не сме ги изхвърлили. Кампанията дава възможност бързо и лесно да се освободим от този вид ненужни вещи.

“Това е идея от миналата година, отне ни малко време за да се подготвим, но вече я реализираме. Идеята ни е инициативата да е регулярна. Поне два пъти в годината да се случва тази кампания. Партнираме си с една голяма компания, която взима предадения текстил и му намира най-доброто приложение”, разказа доброволецът Любомира Велинова.

Тя подчерта, че кампанията е с мисъл за природата и по този начин не се замърсява околната среда. В същото време се намира и ново приложение на текстилните отпадъци.

Източник: ИА Фокус

Подобни публикации

Back to top button