Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитикаТОП новини

Изборният ден на територията на Кюстендилска област приключи в спокойна обстановка

Приключи изборният ден в Кюстендилска област, каза за БТА председателят на Районната избирателна комисия (РИК) – Кюстендил Венцеслав Механдийски. Не е обобщена обаче справката за окончателния брой на избирателната активност.

От Областната дирекция (ОД) на МВР в Кюстендил посочиха, че изборният ден в областта е завършил в спокойна обстановка. В областната дирекция не са постъпили сигнали за сериозни инциденти. Създадена е и организация за транспортирането на изборните материали от секционните избирателни комисии до РИК – Кюстендил.

В сектор „Български документи за самоличност“ (БДС) – ОДМВР и в районните управления на областта са издадени общо 18 удостоверения на граждани, чиито документи са били изгубени, повредени или с изтекъл срок на валидност, за да могат да упражнят правото си на глас.

В седмицата преди изборите за Народно събрание в сектор БДС – ОДМВР Кюстендил са издадени по ускорена процедура и връчени на граждани от областта 309 лични карти, уточниха още от там.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button