Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниПрепоръчани

Форум под надслов “Избери живота”

Форум под надслов "Избери живота" организира Община Кюстендил

Форум под надслов “Избери живота” организира Община Кюстендил, съобщи на брифинг кметът Петър Паунов. Форумът ще се състои на 15 юни, от 13:00 часа, в сградата на Общинския драматичен театър.

Партньори и гости на събитието ще бъдат Харалан Александров – социален антрополог, публицист, преподавател в Нов български университет, Стефан Бакалов – началник на отдел “Борба с наркотрафика” в Централното митническо управление при Агенция “Митници” и вокалистът на група Б.Т.Р. Атанас Пенев. В дискусиите ще се включат и представители на компетентните по проблема с наркотиците институции.

Диалогът от страна на Петър Паунов беше провокиран от случващото се около абитуриентските балове в страната и от това, че деца се тровят с наркотици и алкохол всеки месец.

Най – важното е да направим открит разговор с нашите деца, с които да бъдем партньори и заедно да се изправим срещу този бич. Райският газ нашумя покрай абитуриентските балове, но знаем че не само той е проблемът. Затова започваме откровен диалог, който да сложи началото на серия от инициативи. Целта е да се предостави информация и всеки, като види опасност да може да реагира и да помагаме на хора, които са изпаднали в затруднение, коментира Паунов.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button