Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ИкономикаНовиниТОП новини
Популярно

Близо 2 милиона лева ще вложи “Електрохолд” в електроразпределителната мрежа на област Кюстендил

Близо два милиона лева ще вложи „Електроразпределителни мрежи Запад“ ЕАД в изграждане на нови съоръжения и реконструкция на електроразпределителната мрежа в област Кюстендил до края на 2023 г., съобщиха от дружеството. Ръководството на компанията е обсъдило днес с местните власти приоритетите си в региона през 2023 г., казаха от пресцентъра на областната администрация в Кюстендил.

От там посочиха, че приоритетите на дейността на електроразпределителното дружество ЕРМ Запад и търговските дружества “Електрохолд” Продажби и “Електрохолд” Трейд са били представени на работна среща в Кюстендил с областния управител Александър Пандурски, кметове на общини и ръководители на държавни структури от областта.

По време на срещата областният управител е подчертал важността на провеждането на такива срещи и ползата от активен диалог и сътрудничество между местните власти и бизнеса, допълниха от пресцентъра на областната администрация.

От “Електрохолд” посочват, че за присъединяване на нови клиенти са осигурени 680 000 лв. Над 480 000 лв. е инвестицията за реконструкция на мрежа ниско напрежение и изнасяне на електромерни табла на границата на собственост в гр. Дупница и селата Мламолово, Големо село, Скакавица, Раненци, Дяково, Еремия, Рашка Гращица, Мръводол, Горна Козница, Висока могила, Каменик, Червен брег, Яхиново и Сапарева баня. В изграждане на нови съоръжения ще бъдат вложени 420 000 лв., а 280 000 лв. са предвидени за изкупуване на енергийни обекти.

По време на дискусията са обсъдени и промените в Общите условия за продажба на електроенергия на битови клиенти от “Електрохолд” Продажби, както и възможностите за подобряване обслужването на клиентите, коментират от дружеството.

От там допълват, че “Електрохолд” провежда поредица от срещи с представители на местните власти в Западна България в рамките на своята политика на открита и активна комуникация с местните власти на територията, която обслужва.

В срещата от страна на областната администрация в Кюстендил са участвали  и зам. областният управител Валентина Караганова, главният секретар Гергана Михайлова и Василка Манчева – директор на дирекция, уточниха от администрацията.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button