Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитикаПрепоръчани
Популярно

Заедно за по-добро утре – Димитър Вретенарски за кмет на Кочериново

Град Кочериново избира своя нов кмет на 29 октомври. Един от изявените кандидати, който се надява да поеме тази роля е Димитър Вретенарски. Той е фокусиран към подобренията, от които се нуждае града и има ясна визия за развитието му.

Ангажимент към Кочериново

Димитър Вретенарски е роден и израснал в Кочериново. Този факт сам по себе си показва неговия силен усет за ангажимент към жителите на града. Той разбира проблемите и предизвикателствата, пред които са изправени и е решен да работи упорито за тяхното решаване.

Прозрачност и Отговорност

Димитър Вретенарски вярва в прозрачното управление и отговорността към гражданите. Той обещава да поддържа отворена комуникация с гражданите и да се консултира с тях преди взимането на важни решения. Неговата цел е да създаде администрация, която работи в полза на всички и служи на интересите на гражданите.

Икономическо Развитие и Социална Справедливост

Една от ключовите точки в програмата на Димитър Вретенарски е насърчаването на икономическо развитие и създаването на работни места в Кочериново. Той разбира значимостта на здравата икономика за благосъстоянието на гражданите и обещава да работи упорито, за да привлече инвестиции и подкрепи местните предприемачи.

Образование и Култура

Димитър Вретенарски отдава голямо значение на образованието и културата в общността. Той подкрепя инициативи, които насърчават образованието на младите хора и развиват културния живот на града. Той вярва, че интелигентното и културно обогатено общество е по-силно и устойчиво.

Номерът на бюлетината, с който ще се явят на изборите Димитър Вретенарски и кандидатите за общински съветници е 66.

Подобни публикации

Back to top button