Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитикаТОП новини

РИК – Кюстендил в готовност за изборния ден

Районната избирателна комисия в Кюстендил е готова за провеждането на парламентарните избори на 2 април. Това каза пред “Фокус“ председателят на комисията Венцеслав Механджийски. По думите му необходимите дейности са проведени, организацията е направена. Вече са приключили и обученията на членовете на секционните избирателни комисии.

“Продължават смените в съставите. Всеки ден имаме промени, но те не са толкова много. В момента “Информационно обслужване“ провеждат залата, където ще се обработват протоколите“, каза Механджийски. По думите му членовете на секционните избирателни комисии са запознати със заснемането при броенето на бюлетините.

“От нито една община не сме получили сигнали, че не са се справили с монтирането на параваните. Те трябва да бъдат поставени така, че да не се нарушава тайната на вота“, допълни Механджийски.

Районната избирателна комисия вече е излязла с решения, касаещи организацията за приемането на изборните материали във вечерта след изборите. “Ще се предават по график. Тази организация работи доста добре, не се получава струпване тук. Общините са осигурили място, на което членовете на секционните избирателни комисии ще почиват“, заяви Венцеслав Механджийски.

Източник: Фокус

Подобни публикации

Back to top button