Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЕкологияНовиниТОП новини
Популярно

Потушен е пожарът в Рила планина

Потушен е пожарът, който пламна във вторник следобед над Сапарева баня. Всичко е нормално, пожарът приключи още снощи, каза за БТА кметът на Сапарева баня Калин Гелев.

На мястото на огнището все още има дежурни, които наблюдават терена. За справянето с огъня е помогнало и захладняването.

От полицията в Кюстендил съобщиха, че днес на място продължава доугасяването на пожара, който възнинкна в общинската гора. За изясняване на причините за възникването му е образувано досъдебно производство в РУ Дупница, уведомена е и прокуратурата.

Три нововъзникнали пожара са гасили вчера екипи на Районната служба “Пожарна безопасност и защита на населението” в Кюстендилска област. Два от тях са причинени поради небрежност, единият – в землището на с. Ваксево, е причинен поради преплитане на жици от електропреносната мрежа с клони от дървета. Огънят е обхванал площ от 30000 кв.м, щети не са допуснати.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button