Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ИкономикаНовиниПрепоръчани
Популярно

Откриха официално зимния сезон в Осогово

Откриха официално зимния сезон в Осогово, предаде репортер на “Фокус“. На откриването в ски център “Осогово“ присъстваха кметът на община Кюстендил инж. Огнян Атанасов, зам.- кметът Кристиян Иванчов, председателят на Общински съвет Димитър Велинов , областният управител Александър Пандурски и председателят на Сдружението по туризъм Петър Петрушев.

“Надявам се да има силен ски сезон. да има повече скиори от миналата година, Господ да е с нас, да има сняг през цялата зима. Имаме прекрасни дадености- само на 15 мин. е минералната вода, тук са ски пистите, просто трябва повече реклама, повече хора извън Кюстендил да идват тук и да имат позитивни впечатления”, заяви инж. Атанасов.

“Туризмът е един от приоритетите върху които се съсредоточаваме и ще развиваме. Община Кюстендил притежава минералната вода, този ски комплекс, имаме какво да предложим на туристите в сферата на културата и археологията. Имаме всички съвкупности, да развиваме туризма и да го издигнем на ниво. От страна на Община Кюстендил бизнесът ще има подкрепа“, коментира зам.-кметът Кристиян Иванчов.

От своя страна областният управител на Кюстендил инж. Александър Пандурски заяви, че Кюстендил може да бъде център на всякакъв туризъм. Той похвали ръководството на Общината, че се е насочило към развитието на туризма и надграждането му.

Източник: ИА Фокус

Подобни публикации

Back to top button