Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовиниТОП новини
Популярно

“Жива библиотека” в Кюстендил

В Кюстендил се провежда инициативата “Жива библиотека и забавни игри“. Събитието е в рамките на една седмица и е по повод 12 август – Международния ден на младежта. То се организира от Общински консултативен съвет по въпросите за младежта.

Дейностите се провеждат в шестте детски градини, работещи на територията на общината. По график младежите посещават детските групи, където провеждат забавни игри с подрастващите. Младите хора им четат приказки и гатанки.

Общинският консултативен съвет по въпросите за младежта беше създаден преди няколко месеца. Той подпомага общината при осъществяване на функциите ù в областта на политиката за развитие на младежта. Съветът обсъжда важни и актуални въпроси, свързани с дейностите, стратегията и политиката на Община Кюстендил за младите хора, като изразява мнения, дава препоръки, разглежда и прави предложения по проекти и нормативни актове.

Източник: ИА Фокус

Подобни публикации

Back to top button