Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниПрепоръчани
Популярно

Започва кампанията “Споделената зима е топла”

За поредна година сдружение “Близо до теб“ от Дупница провеждат кампанията “Споделената зима е топла”, съобщиха организаторите. Кампанията се провежда за пета година.  “Отново ще “обличаме” дърветата в търговската част на улица “Николаевска” с топли връхни дрехи за зимата, дарени от вас, нашите съграждани за бездомните хора и за всички, които имат нужда от помощ“, посочиха от сдружението.

За тази цел започва събиране на зимни мъжки, дамски и детски якета, палта, елеци, шалове, шапки и ръкавици. Дарителският пункт ще бъде обособен до входа на ГУМ – Дупница от 6 ноември.

“Уточняваме, че приемаме само връхни дрехи и нека да са чисти и незахабени, за да не обиждаме нуждаещите се. Във всяко семейство има дрехи, които не се носят. Особено през зимата, те ще са ценен подарък за много бедни наши съграждани. Нека заедно помогнем и да покажем отново, че зимите в Дупница винаги са топли, защото са споделени“, казаха още организаторите.

Източник: ИА Фокус

Подобни публикации

Back to top button