Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовиниПрепоръчани
Популярно

Снимки от вчера и днес в една обща изложба

Художествена галерия “Владимир Димитров – Майстора“ – Кюстендил е домакин на фотографската изложба “Снимки от вчера и днес“.  Aвторът на изложбата Петър Китанов съобщи, че официалното откриване е от 17.59 часа.

Изложбата съдържа снимки, фотоколажи, експериментална фотография и плакати от различни изяви на автора в периода 1980 – 2023 година. Могат да бъдат видени лица, места и сгради отпреди 40 години, както фотографии, участвали в национални и международни фотоконкурси и арт проекти.

Петър Китанов е роден в Кюстендил. Завършва техникум по електротехника в Радомир и школа за екранни изкуства и фотография в Пловдив. Започнал още като ученик, работи като фотограф и видеооператор със собствен почерк повече от 40 години.

Снимал е в Европа, Америка и Азия. Има 12 самостоятелни изложби – художествена и експериментална фотография, и видео арт. Носител е на множество престижни награди от национални и международни конкурси.

Източник: ИА Фокус

Подобни публикации

Back to top button