Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовиниТОП новини
Популярно

“Раждавица филм фест” в Кюстендил

В Кюстендил ще се проведе първото издание на “Раждавица филм фест“, съобщи Анатоли Костов, организатор на филмовата проява. Събитието ще се състои пред етноцентър “Рубин“.

Основна цел на фестивала е популяризирането на независими творци, на авторски късометражни игрални и документални филми. Специален фестивален фокус ще бъде екологията и популяризирането на селските райони, както в България, така и в чужбина. В рамките на всяко издание на фестивала ще се представя специална категория за екологични или социални клипове до 3 минути на тема “Запустяло е селото… и Надеждата“.

“Филмите в първото издание не са много, но се надяваме през следващата година събитието да стане по-голямо и да има много повече  участници. Целият фестивал се прави по собствена инициатива и собствено финансиране. Надаваме се догодина да успеем да го направим по-голямо събитие, като още от следващата седмица започваме да набираме филми за участие в него”, коментира Костов.

Източник: ИА Фокус

Подобни публикации

Back to top button