Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниТОП новини
Популярно

От 12 юни започва традиционна операция по охрана на черешовите масиви в Кюстендилско

От 12 юни започва традиционна операция по охрана на черешовите масиви в Кюстендилско, съобщи началникът на “Охранителна полиция“ в ОДМВР – Кюстендил комисар Васил Паргов. Целта е опазване на селскостопанската продукция и обезпечаване на сигурността в черешовите масиви. В полицейската операция, както обикновено, ще участват и служители на дирекциите “Жандармерия“ и “Гранична полиция“.

Предстои изграждането на контролно-пропускателни пунктове, на които ще се следи за транспортиране на нерегламентирана продукция. Автопатрули ще следят за недопускане на нарушенията и в черешовите масиви.

Предстоящата черешова кампания е била обсъдена и с кметовете на общините Невестино, Кюстендил и Бобов дол, където има повече черешови насаждения. С тях са били уточнени местата за изграждане на изкупвателни пунктове.

През миналата година по време на кампанията са били проверени общо 985 моторни превозни средства и 1 125 души. Установени са били 125 нарушения по Закона за движение по пътищата.

В периода не са били допуснати нарушения на обществения ред и кражба на селскостопанска продукция.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button