Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниТОП новини
Популярно

Нов живот за старите градски песни в Кюстендил

В Кюстендил продължава инициативата “Музикални четвъртъци“. Това съобщи Иван Андонов, председател на читалище “Братство“ – Кюстендил. Инициативата има за цел обогатяване на културния живот и създаване на условия за културни развлечения на гражданите и гостите на град Кюстендил в почивните летни месеци.

От 18.30 часа в парка пред читалището ще се проведе концерт на Музикална компания “Пей сърце” с ръководител Ани Стойнева. Ще прозвучат популярни и обичани градски и шлагерни песни.

Музикалната компания е създадена по инициатива на семейство Ваня и Кирил Поромански и семейство Райна и Иван Фъркови през 2005 година. Репертоарът се състои основно от градски песни, но заедно с това не липсват и популярни народни и авторски мелодии. Групата участва активно в музикалния живот на град Кюстендил, както и в множество фестивали и конкурси в страната, където печели призови места и отличия. Всички участници пеят с душата си и предават хубавата българска песен на поколенията.

Източник: ИА Фокус

Подобни публикации

Back to top button