Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовини
Популярно

Лятно кино под звездите в Кюстендил

Входът е свободен

За осми път “София Филм Фест“ гостува в града със специална селекция от филми. Това съобщиха от отдел “Култура и духовно развитие“ към Община Кюстендил.

Екипът на “София Филм Фест“ продължава партньорството с Община Кюстендил в мисията публиката да се срещне със стойностни филми на голям екран и на открито.

Жителите и гостите на Кюстендил могат да гледат специално подбрани филми под звездите, в центъра на града, в шест филмови вечери между 21 юли и 25 август, киноманите ще имат възможност да се насладят на кинолентите.

На 13 август ще има прожекция в “Кино в театъра“. Входът е свободен. Тази вечер от 21:00 часа ще се прожектира филмът “Как се научих да летя“. Това е най-новата творба на сръбския режисьор Радивое Андрич, добре познат на българските зрители с хитовете “Светкавици“  и “Когато порасна, ще стана Кенгуру“.

Проектът е създаден по награждавания роман на известната детска писателка Ясминка Петрович. Една привидно скучна ваканция с две възрастни дами на идиличен средиземноморски остров се превръща в безценно преживяване за 12-годишната София – тя намира нови приятели, получава първата си целувка, среща се отново с отдавна разделеното си семейство и преживява незабравими приключения.

Източник: DarikNews

Подобни публикации

Back to top button