Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниТОП новини
Популярно

19-годишен мъж получи условна присъда за кражба на 42 000 лв. от бензиностанция

19-годишен младеж мъж се призна за виновен пред Районния съд в Кюстендил за кражба на над 42 хил. лв. от каса на бензиностанция в града, съобщиха от съда. Причинените от престъплението имуществени вреди са възстановени.

Мъжът с инициали М. Б. ще изтърпи наказание “лишаване от свобода” за срок от една година, изпълнението на което се отлага за изпитателен срок от три години.

Извършителят е неосъждан към момента, се призна за виновен в това, че чрез разбиване на прозорец, от метална незаключена каса в офис в сграда на бензиностанция, е отнел 42 275 лв.

Обвиняемият е осъществил деянието при пряк умисъл, се казва в определението на съда. Одобреното споразумение има последиците на влязла в законна сила присъда и не подлежи на обжалване.

Престъплението е извършено на 15 февруари, казаха от полицията. В ранните часове извършителят е проникнал с взлом в офиса и взел наличните в касата пари. В резултат на предприетите от полицията действия, няколко часа по-късно при проведени процесуални действия, в жилището на 19-годишния служител на фирмата в с. Шишковци, служителите на МВР са открили цялата открадната сума.

Източник: DarikNews.bg

Подобни публикации

Back to top button